Herroeping

  • U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Het pakket moet altijd aangetekend verstuurd worden. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@alexandramooijaart.nl.
  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bedenktijd maatwerk (producten)

Geeft u opdracht aan Alexandra Mooijaart - Edelsmid om voor u een maatwerk sieraad te ontwerpen en vervolgens te maken, dan is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Overig

Deze tekst is via de Herroepingsrecht generator van Webwinkelrecht, onderdeel van ICTRecht, opgesteld.

Modelformulier voor 

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt ontbinden / herroepen.

Aan Alexandra Mooijaart - Edelsmid

Rosa Parksweg 13, 1349 GB  Almere

Email: info@alexandramooijaart.nl

 

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

Naam/Namen consument(en)

Adres consument(en)

Handtekening van consument(en) [alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend]

Datum

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.