Ontdek jouw sieraad


Ambachtelijke sieraden van Alexandra Mooijaart

Ik ben Alexandra Mooijaart, een gepassioneerde edelsmid met een liefde voor vakmanschap en unieke ontwerpen. Mijn collectie omvat handgemaakte ringen, oorbellen en colliers, elk stuk zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail en een persoonlijke touch.

Unieke en gepersonaliseerde sieraden

Bij mij vind je geen standaard sieraden. Elk sieraad dat ik maak, is geïnspireerd door jouw wensen en mijn creativiteit. Of het nu gaat om een prachtige ring met een zeldzame edelsteen, elegante oorbellen die een statement maken, of een verfijnd collier dat perfect past bij jouw stijl - ik zorg ervoor dat elk stuk even uniek is als de persoon die het draagt.

Met liefde en vakmanschap gemaakt

Mijn passie voor edelsmeden komt tot uiting in elk detail van mijn werk. Van het selecteren van de mooiste materialen tot het precisiewerk van het handmatige proces - ik besteed veel zorg en aandacht aan elke stap. Dit resulteert in sieraden die niet alleen visueel sprankelen, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid zijn.

Laat je inspireren door mijn ontwerpen

Ik nodig je van harte uit om mijn collectie te ontdekken en jezelf te laten inspireren door mijn ontwerpen. Bezoek mijn atelier in Almere of bekijk mijn werk online. Samen kunnen we een uniek sieraad creëren dat een blijvende indruk maakt en een speciale betekenis heeft.

Contact

Wil je meer weten of een afspraak maken om mijn atelier te bezoeken? Neem dan gerust contact op. Ik sta klaar om je te helpen en jouw visie tot leven te brengen in een prachtig sieraad.


Mijn diensten

Maatwerk sieraden

Hergebruik van oud goud